Skolchaufför Taxi Ystad

OM TJÄNSTEN

Telepass/Sydbuss utökar avtalet för skoltrafik med Ystad kommun och behöver bli fler chaufförer till skolstart i Augusti 2024. Har du B-körkort och vill ha ett givande yrke där man som chaufför kör återkommande skollinjer och lär känna sina elever så tveka inte att söka. För att köra våra fordon krävs taxiförarlegitimation och har du inte detta kan vi hjälpa till med utbildning.

Trafiken består av anpassad skolskjuts och trafiken utförs med mindre specialfordon och minibussar.

Tjänsterna är deltid på skoldagar med möjlighet att fylla upp med exempelvis serviceresor på lov och helger.

Känner du att detta är något för dig så ansök idag, vi anställer löpande!

Hos Telepass/Sydbuss erbjuds du ett meningsfullt arbete i en verksamhet som värnar om respekt, omtanke och eget ansvar. För oss är det viktigt att vara en inkluderande arbetsgivare och vi ser mångfald som en stor styrka. På vårt kontor i Ystad möts du av stort engagemang och entreprenörskap. Här är det kort väg till beslut och det finns ett stort utrymme för dig som vill lyfta ideer och initiativ. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi firar gärna våra framgångar.

Förutom möjligheten att arbeta med ett betydelsefullt uppdrag, erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Vi arbetar också aktivt med intern utveckling där du som medarbetare har möjlighet att gå vidare inom olika delar av verksamheten.

Omfattning:

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 3

KVALIFIKATIONER

  • Svenska
  • B-körkort

Meriterande

  • Taxiförarlegitimation

ANSÖKAN

Skicka ett personligt brev och ditt CV till jenny@telepass.se . Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! För mer information om tjänsten: Kontakta Jörgen Persson, enhetschef, jorgen@telepass.se eller Jenny Håkansson, driftsledare, jenny@telepass.se.

Ansök senast 31 maj.