Vi söker nya chaufförer

OM OSS

Sedan 2000 har vi stadigt utökat och förnyat vår busspark och även byggt upp en egen bussverkstad. Vi har under många år ålagt oss olika uppdrag i sydöstra Skåne och har alltid fullgjort våra åtaganden. Sydbuss AB är idag ett välrenommerat och välkänt bussföretag med många seriösa samarbetspartners i transportbranschen. Företaget drivs inom familjen vilket gör att vi kan ge en nära och personlig service.

2019 köptes Sydbuss upp av Telepass AB som i sin tur köptes upp av koncernen Samtrans/Nobina sommaren 2021. Numera ingår vi således i en börsnoterad koncern. Vi jobbar dock kvar under egen depå för att fortsätta sträva efter den varma och familjära känslan Sydbuss alltid har förmedlat.

OM TJÄNSTEN

Som chaufför hos oss bidrar du till att vår vision och att vår kundnöjdhet kvarstår. Det kräver att du jobbar självständigt men samtidigt är en del av gemenskapen i vårt härliga gäng. På ett tillförlitligt sätt ansvarar du tillsammans med dina kollegor för busstransporter inom olika områden. Arbetet innebär dagliga kontakter med ett stort antal människor, vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga samt att du är serviceinriktad.

Är du dessutom intresserad av och gärna har erfarenhet av att hjälpa till med det administrativa är du välkommen att ansöka en kombinerad tjänst som också innefattar kontorsarbete. Detta innebär bland annat sammanställning av resor, utskick och avräkningar av dessa. Arbetet utgår från Ystad.

Din vardag som busschaufför hos oss innebär:
– Skolskjutstrafik
– Tågersättning
– Beställningstrafik
– Städning och tvättning av bussar, garage och uppehållsrum.

KVALIFIKATIONER

– Godkända slutbetyg från gymnasiet
– Körkort B och D är ett krav. DE-kort är välkommet.
– Yrkesutbildning
– Mycket goda kunskaper i det svenska språket

VI ERBJUDER

Som anställd hos oss kommer du att ha arbetsgivare som tror på dig och din kapacitet samt ger dig både förtroende och frihet att utvecklas.

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi arbetar med våra värdegrundsord som är; Gemenskap, Respekt, Ansvar, Engagemang, Professionalitet, Omtanke.

ANSÖKAN

Skicka ett personligt brev och ditt CV till Mattias@sydbuss.se eller till Jenny.hakansson@sydbuss.se .

Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om tjänsten: Kontakta Jenny, mejl jenny.hakansson@sydbuss.se

Sista ansökningsdatum är 30/9

Vi kommer att begära utdrag från brottsregistret då det handlar om arbete med barn när det gäller skolskjuts.