Vi söker trafikledare

OM OSS

Sedan 2000 har vi stadigt utökat och förnyat vår busspark. Vi har under många år ålagt oss olika uppdrag i sydöstra Skåne med allt från skoltrafik, egna resor, beställningstrafik och akutkörningar. Sydbuss AB är idag ett välrenommerat och välkänt bussföretag med många seriösa samarbetspartners i transportbranschen. Företaget drivs med en familjär anda vilket gör att vi kan ge en nära och personlig service.

2019 köptes Sydbuss upp av Telepass AB som i sin tur köptes upp av koncernen Samtrans/Nobina sommaren 2021. Numera ingår vi således i en börsnoterad koncern. Vi jobbar dock kvar under egen depå för att fortsätta sträva efter den varma och familjära känslan Sydbuss alltid har förmedlat.

OM TJÄNSTEN

Som trafikplanerare planerar du optimala slingor utifrån ett hållbart perspektiv, där ekonomi och miljö påverkar planering med många intressenter. I dina arbetsuppgifter ingår det att ta emot bokningar från kunder via samtal och mejl som behöver boka olika former av transporter och svarar även på enklare frågor gällande transporterna och administrationen. I dina uppgifter ingår det även att schemalägga aktiviteter och bokningar i samråd med transportplanerarna.

Då tempot till och från är mycket högt är du en person som har förmågan att arbeta strukturerat även under förhållanden där det är mycket att göra. Därtill är du en kommunikativ person som har förmågan att med stort tålamod hantera olika typer av samtal och kunder. För att trivas i rollen är du vidare en självständig person med förmågan att ta ansvar och initiativ i arbetet.

Mycket av arbetet sker manuellt samt i program som Planday, Rebus, Office, Miljford. Då vi jobbar mycket med ISO kvalificering jobbar vi även en hel del med kvalitets-, miljö och kundnöjdhets försäkran.

Omfattning: Heltid. I tjänsten ingår jour kvällar och helger enligt överenskommet schema.

KVALIFIKATIONER

  • Avslutad gymnasieutbildning.
  • God datavana.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.
  • Stresstålig, noggrann och social.
  • Tidigare planeringserfarenhet som trafikledare inom buss, bud- och transport eller liknande är meriterande.
  • D/De-kort är meriterande men inget krav.

 

VI ERBJUDER

Som anställd hos oss kommer du att ha arbetsgivare som tror på dig och din kapacitet samt ger dig både förtroende och frihet att utvecklas.

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi arbetar med våra värdegrundsord som är; Gemenskap, Respekt, Ansvar, Engagemang, Professionalitet, Omtanke.

ANSÖKAN

Tjänsten är på heltid och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig. Skicka ett personligt brev och ditt CV till jenny@sydbuss.se.

För mer information om tjänsten: Kontakta Platschef Jenny Larsson, 0703372061 eller mejl jenny@sydbuss.se